poppel_logo

Poppelsøen Put & Take

Poppelsøen Put & Take er en hyggelig put & take-sø i Ballerup med egen grejbutik, kiosk samt gode toiletforhold. Søen er åbnet i år 2000 og har siden været været familiedrevet af Mogens og hans hustru, Marianne. Til daglig møder du familien – som oftest repræsenteret ved næste generation: Anders og Anja. De tager imod søens gæster i kiosken og i grejbutikken med et smil og kyndig vejledning. 

Poppelsøen består af hele to put & take-søer. Den lille sø er Børnesøen, som vi har lanceret i 2020.  Poppelsøen er den store sø. Her er masser af plads, flere broer og små øer. Det er muligt at fiske hele året rundt, også om vinteren. Vores pumper holder området nogenlunde frostfrit.

I Poppelsøen er det muligt at fange velsmagende ørred, primært i størrelserne 1-5 kg. Derudover byder vi på eksotisk størfiskeri med hårdt fightende stør op til omkring 50 kg!
Vi går meget op i dyrevelfærd, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind vores regler omkring størfiskeriet, inden du begynder fiskeriet.

Faciliteter

Vi er stolte af vores Poppelsø, og derfor finder du altid et pænt, vedligeholdt område her i Ballerup. Gennem årene har Poppelsøen Put 6 Take udvidet både søens område og faciliteterne. Vi kan derfor i dag tilbyde en flot, vedligeholdt og hyggelig put & take-sø med lækre faciliteter. På området finder du både en velassorteret kiosk med drikkevarer, slik og lidt hurtigt at spise. Vores store grejbutik PoppelShoppen forsyner dig med fiskegrej i alle prisklasser.
Der er to nye, pæne toiletter på området, og du får altid en kop kaffe eller kakao med i prisen på dit fiskekort.

Vi tilbyder rensebord, så du kan rense din fangst, inden du tager videre. Rensebordet er dog lukket om vinteren.

På hele området omkring søen finder du bænke og borde og ikke mindst skraldespande, som vi henstiller til, at man bruger flittigt.

Det er en nem og bekvem oplevelse at besøge Poppelsøen Put & Take. Vi passer godt på vores faciliteter og vil sætte pris på, at du gør det samme.

Grejbutik

Mangler du fiskegrej, kan du passende kigge forbi vores flotte grejbutik. Her finder du et stort udvalg af fiskegrej til skarpe priser og masser af tilbud. Vi fører kendte mærker som Shimano, Abu Garcia, Westin, Prologic, JRC, DAM m.fl.