Forside

Om Poppelsøen

Poppelsøen er en hyggelig put & take-sø i Ballerup, tæt på København. Søen er åbnet i år 2000 og har siden været familiedrevet af Mogens og hans hustru, Marianne. Til daglig møder du familien – som oftest repræsenteret ved næste generation: Anders og Anja. 

Poppelsøen består af hele to put & take-søer. Den lille sø er Børnesøen, som vi lanceret i 2020. Poppelsøen er den store sø. Her er massere af pladser, flere broer og små øer. Det er muligt at fiske hele året, også om vinteren. Vores pumper holder området nogenlunde frostfrit. 

I Poppelsøen er det muligt at fange velsmagende ørred, primært i størrelserne 1-5 kg. Derudover byder vi på eksotisk størfiskeri med hårdt fightende stør op til omkring 50 kg!Vi går meget op i dyrevelfærd, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind vores regler omkring størfiskeriet, inden du begynder fiskeriet

Spise-fisk

De eneste slags fisk du må tage med hjem til spisning er ørred og solskinsbars. Alle andre arter SKAL genudsættes

Ørred - regnbueørred

Ørred - Guldørred

Solskinsbars

SKAL genudsættes

 Der findes en masse forskellige arter i søen som skal genudsættes: stør, geder, suder, carper, krebs. Er du i tvivl så spørg i butikken.

Hvilugastør

Stør - Hviluga

Beluga stør

Stør - Beluga

Sibirisk stør

Stør - Sibirisk

Stør - Diamant

Hvid stør

Stør - Hvidstør

Faciliteter

Gennem årene har Poppelsøen udvidet både søens område og faciliteterne. Vi kan derfor i dag tilbyde en flot, vedligeholdt og hyggelig put & take-sø med lækre faciliteter som bla. en kiosk og grejbutik.

Vi tilbyder rensebord, så du kan rense din fangst, inden du tager videre. Rensebordet er dog lukket om vinteren.

På hele området omkring søen finder du bænke og borde og ikke mindst skraldespande, som vi henstiller til, at man bruger flittigt. Der er to nye, pæne toiletter på området.

Grejbutik

Vi har et stort udvalg af fiskegrej til skarpe priser og massere af tilbud. Vi fører kendte mærker som Shimano, Abu, Garcia, Westin, Prologic, JRC, DAM m.fl. 

Kiosk

På området finder en velassorteret kiosk med drikkevarer, slik, chokolade, is og lidt hurtigt at spise, som Parisertoast, Cowboytoast, pizza-slice og cupnudler.

Der er 1 kop gratis kaffe eller varm kakao til alle der har købt et fiskekort.

 

Lej en fiskestang

I kioskens åbningstid kan du leje en fisketang med hjul, krog, lod og flåd. Alt er bundet på, så den er klar til brug.  Se priser på stang-leje under fiskekort og regler