poppel_logo

Poppelsøen Put & Take

Poppelsøen Put & Take er en hyggelig put & take-sø i Ballerup med egen grejbutik, kiosk samt gode toiletforhold. Søen er åbnet i år 2000 og har siden været været familiedrevet af Mogens og hans hustru, Marianne. Til daglig møder du familien – som oftest repræsenteret ved næste generation: Anders og Anja. De tager imod søens gæster i kiosken og i grejbutikken med et smil og kyndig vejledning. 

I kiosken har du mulighed for at leje klargjorte stænger og købe mad og drikke. Vil du eje og ikke leje, så besøg PoppelShoppen, der har et stort udvalg af grej til alle typer af fiskeri, men primært til ørred- og størfiskeri.

Poppelsøen Put & Take består af hele to put & take-søer. Poppelsøen er den store af put & take-søerne. Her er masser af plads, flere broer og små øer. Det er muligt at fiske hele året rundt, også om vinteren. Vores pumper holder området nogenlunde frostfrit. Børnesøen er den mindre sø, som vi har lanceret i 2020.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret på dagens nyheder.

I Poppelsøen er det muligt at fange velsmagende ørred, primært i størrelserne 1-5 kg. Derudover byder vi på eksotisk størfiskeri med hårdt fightende stør op til omkring 50 kg!
Vi går meget op i dyrevelfærd, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind vores regler omkring størfiskeriet, inden du begynder fiskeriet.

Vi gør alt for, at I får en god fiskeoplevelse i vores flotte omgivelser ved put & take-søen. Der er altid rent og pænt på området, og vi håber, at du vil passe lige så godt på vores Poppelsø, som vi selv gør.

Mangler du fiskegrej, kan du passende kigge forbi vores flotte grejbutik. Her finder du et stort udvalg af fiskegrej til skarpe priser og masser af tilbud. Vi fører kendte mærker som Shimano, Abu Garcia, Westin, Prologic, JRC, DAM m.fl. Du kan se grejbutikkens åbningstider her.

De bedste hilsner
Mogens & familien