Forside

Om Poppelsøen

Poppelsøen er en hyggelig put & take-sø i Ballerup, tæt på København. Søen er åbnet i år 2000 og har siden været familiedrevet af Mogens og hans hustru, Marianne. Til daglig møder du familien – som oftest repræsenteret ved næste generation: Anders og Anja. 

Poppelsøen består af hele to put & take-søer. Den lille sø er Børnesøen, som vi lanceret i 2020. Poppelsøen er den store sø. Her er massere af pladser, flere broer og små øer. Det er muligt at fiske hele året, også om vinteren. Vores pumper holder området nogenlunde frostfrit. 

I Poppelsøen er det muligt at fange velsmagende ørred, primært i størrelserne 1-5 kg. Derudover byder vi på eksotisk størfiskeri med hårdt fightende stør op til omkring 50 kg!Vi går meget op i dyrevelfærd, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind vores regler omkring størfiskeriet, inden du begynder fiskeriet

Spise-fisk

De eneste slags fisk du må tage med hjem til spisning er ørred og solskinsbars. Alle andre arter SKAL genudsættes

Ørred - regnbueørred

Ørred - Guldørred

Solskinsbars

SKAL genudsættes

 Der findes en masse forskellige arter i søen som skal genudsættes: stør, geder, suder, carper, krebs. Er du i tvivl så spørg i butikken.

Hvilugastør

Stør - Hviluga

Beluga stør

Stør - Beluga

Sibirisk stør

Stør - Sibirisk

Stør - Diamant

Hvid stør

Stør - Hvidstør

Faciliteter

Gennem årene har Poppelsøen udvidet både søens område og faciliteterne. Vi kan derfor i dag tilbyde en flot, vedligeholdt og hyggelig put & take-sø med lækre faciliteter som bla. en kiosk og grejbutik.

Vi tilbyder rensebord, så du kan rense din fangst, inden du tager videre. Rensebordet er dog lukket om vinteren.

På hele området omkring søen finder du bænke og borde og ikke mindst skraldespande, som vi henstiller til, at man bruger flittigt. Der er to nye, pæne toiletter på området.

Grejbutik

Mangler du fiskegrej, kan du passende kigge forbi vores flotte grejbutik. Her finder du et stort udvalg af fiskegrej til skarpe priser og masser af tilbud. Vi fører kendte mærker som Shimano, Abu Garcia, Westin, Prologic, JRC, DAM m.fl. 

Kiosk

På området finder en velassorteret kiosk med drikkevarer, slik, chokolade, is og lidt hurtigt at spise, som Parisertoast, Cowboytoast og cupnudler.

Der er 1 kop gratis kaffe eller varm kakao til alle der har købt et fiskekort.

Det er også her du kan leje fiskestænger eller spørge om gode råd til fiskeriet.

Lej en fiskestang 60,-

Til ørred eller stør-fiskeri

I kiosken kan du leje en stang med hjul, krog, flåd og lod, fuldstændig klar til brug. Vi giver gratis et godt råd med på vejen, så dit fiskeri bliver en god oplevelse. Fiskestænger kan lejes hver dag fra kl. 10.00 i kioskens åbningstid.

Mister du en krog, tager vi en lille pris ved aflevering for at dække vores udgifter:

  • Ved mistet krog = 10 kr.
  • Ved mistet krog, lod og flåd = 35 kr.
  • Ved ødelagt fiskestang/hjul = 200 kr. pr. del