poppel_logo

Poppelsøen Put & Take

Poppelsøen Put & Take er en hyggelig put & take-sø i Ballerup med egen grejbutik, kiosk samt gode toiletforhold. Søen er åbnet i år 2000 og har siden været været familiedrevet af Mogens og hans hustru, Marianne. Til daglig møder du familien – som oftest repræsenteret ved næste generation: Anders og Anja. De tager imod søens gæster i kiosken og i grejbutikken med et smil og kyndig vejledning. 

I kiosken har du mulighed for at leje klargjorte stænger og købe mad og drikke. Vil du eje og ikke leje, så besøg PoppelShoppen, der har et stort udvalg af grej til alle typer af fiskeri, men primært til ørred- og størfiskeri.

Poppelsøen Put & Take består af hele to put & take-søer. Poppelsøen er den store af put & take-søerne. Her er masser af plads, flere broer og små øer. Det er muligt at fiske hele året rundt, også om vinteren. Vores pumper holder området nogenlunde frostfrit. Børnesøen er den mindre sø, som vi har lanceret i 2020.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret på dagens nyheder.

I Poppelsøen er det muligt at fange velsmagende ørred, primært i størrelserne 1-5 kg. Derudover byder vi på eksotisk størfiskeri med hårdt fightende stør op til omkring 50 kg!
Vi går meget op i dyrevelfærd, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind vores regler omkring størfiskeriet, inden du begynder fiskeriet.

Vi gør alt for, at I får en god fiskeoplevelse i vores flotte omgivelser ved put & take-søen. Der er altid rent og pænt på området, og vi håber, at du vil passe lige så godt på vores Poppelsø, som vi selv gør.

Mangler du grej, men har du ikke tid til at kigge forbi? Du kan shoppe hos os online. I 2021 åbnede Anders og hans gode ven, Christian, nemlig webshoppen Grejgiganten.dk, som samarbejder med Poppelsøens grejbutik. Her kan du se det meste af grejbutikkens udvalg af fiskegrej i høj kvalitet og samme gode service som i grejbutikken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en god oplevelse ved Poppelsøen Put & Take. Og følg os gerne på Facebook, hvor vi dagligt viser fangster og opdaterer med konkurrencer, gode tilbud og nyt fra vores dejlige Poppelsø.

De bedste hilsner
Mogens & familien