Forside


Gruppe-arrangement

Minimum 10 personer

Ønsker i at holde et hyggeligt arrangement med fiskeri i fokus, så er Poppelsøen det oplagte valg. Vi har hjælpsomt personale og faciliteter som kiosk, grejbutik, rensebord og toiletter. I har også mulighed for at leje en hytte, så i har et sted at gå i læ.  

Gruppe rabat

Rabat ved køb af minimum 10 fiskekort = 20 kr. rabat pr. fiskekort. uanset antal timer. Børn /voksne. Rabatten frafalder hvis der kommer mindre end 10 personer.

Lej fiskestænger

Det koster 60 kr. at leje en fisketang.  Den er klar til brug med krog, lod og flåd. Du skal ikke selv binde det på. Mister du endegrejet, eller ødelægger en fiskestang, skal dette erstattes når du aflevere fiskestangen. Ved mistet krog = 10 kr. Ved mistet krog, lod og flåd = 35 kr. Ved ødelagt fiskestang/hjul = 200 kr. pr. del

Lej hytten

Har i brug for et sted at samles eller gå i tørre-vejr, har i mulighed for at leje en lille hytte. Det er ikke muligt at overnatte i hytten. Der er et lille køleskab en elektrisk kogeplade med 2 blus og en kaffemaskine. Medbring selv bestik og tallerkner mm. Det koster 250 kr. at låne hytten en dag. Den skal forlades i pæn stand. (vi sørger for at den bliver støvsuget.)

EAN-nummer ?

Alle institutioner har mulighed for at betale med EAN- nummer i butikkens åbningstid. Kontakt personalet når i ankommer.

Book en dato for et gruppe-arrangement

Meld jeres ankomst, det ikke bindene, i kan altid melde fra, med mindre i har forudbetalt for at få spærret noget af søen af.