poppel_logo

Gruppe- arrangement

Gruppe-rabat

Gruppe-rabat gives KUN ved køb af minimum 10 fiskekort og ved forudgående aftale med os. Alle er velkommen, om det er et privat arrangement, skoler eller institutioner.  Det er  også muligt at betale med EAN-nummer. Vi kommer gerne med gode råd så i kommer godt i gang med fiskeriet, men som udgangspunkter i på egen hånd, med mindre andet er aftalt. 

Det er gratis at booke en dato og i kan til hver en tid aflyse. 

20 kr. rabat pr. fiskekort

Lej en fiskestang

 Fiskestang til ørred eller stør med hjul, krog, flåd og lod, fuldstændig klar til brug. Mister du endegrejet, tager vi en lille pris ved aflevering, for at dække vores udgifter. Mistet: krog, lod og flåd = 35  Ved ødelagt fiskestang/hjul = 200 kr. pr. del.

 

60,- pr. stang

Madding til ørrede fiskeri

Powerbait bruges til ørredfiskeri. Man skal regne med at bruge mindst 3 glas

hvis i er 10 personer der fisker i 2 timer.

Normal pris 49 kr. pr. glas  

3 glas 129 ,-

Madding til stør fiskeri

1 pose smelt rækker til ca 2-3 personer kan deles om.  Smelt er små frosne fisk der giver en god duft i vandet som størende går efter. Hvor mange man skal bruge afhænger af hvor erfaren man er samt hvor mange huk man får.

25,- pr. pose

Hytten

Det er muligt at bruge hytten som samlingssted for et arrangement. (Ingen overnatning.) Det koster 250 kr. for 1 dag. (inklusiv. strøm). Man skal være opmærksom på at det er en primitiv hytte, som ikke er isoleret. Der er et lille køleskab, en kaffemaskine samt en kogeplade til 2 gryder. . Medbring selv servise. Ved manglende oprydning, hærværk eller smadret genstande vil vi forlange erstatning.

250,- pr. dag

Må man Grille ?

Det er generelt forbudt at grille rundt om Poppelsøen. (grundet brandfarer og ødelagte bænke.) Det eneste sted man må grille er på den store tyndegrill ved siden af hytten.  Den må ikke flyttes andre steder hen og må kun benyttes efter aftale med os.  Man skal selv medbringe kul,  grilltang og mad.Man skal selv rengøre risten før og efter brug.

 

Lån en gill 0,-

Afkrogningsmåtte til stør

Du kan gratis låne en afkrognings-måtte til størfiskeri oppe ved kiosken. Da størende SKAL genudsættes er det vigtig at de ikke tager skade af at ligge på grus og sten, derfor SKAL man bruge en afkrogningsmåtte.

Lån af måtte 0,-

Kaffe og varm kakao

Vi giver 1 kop gratis kaffe eller varm kakao til alle der har købt et fiskekort. 

  Har du en gæst med som ikke fisker vil kaffen koste 10 kr. pr. stk.

1 kop gratis kaffe/kakao til alle med fiskekort.